آبگرمکن برقی

تفاوت آبگرمکن برقی بدون مخزن با آبگرمکن برقی مخزن‌دار

مجله اینترنتی ویتو: در حال حاضر با وجود تنوع بسیاری که در خصوص محصولات مختلف آبگرمکن برقی وجود دارد بسیاری از مشتریان علاقه‌مندند بخاطر کارایی و ویژگی هایی که این نوع آبگرمکن ها دارند برای تامین آب گرم خانه و یا محیط کار خود از این محصولات استفاده نمایند اما بسیاری نمی دانند که میزان مصرف برق این دستگاه ها چقدر است بنابراین ممکن است برخی خرید آبگرمکن های گازی را ترجیح دهند. ما در این مطلب سعی داریم ضمن معرفی انواع آب گرمکن برقی به بررسی تفاوت این دو پرداخته و به شما بگوییم که هر یک در قبال گرم کردن میزان مشخصی از آب چه میزان برق مصرف می کنند. همچنین توصیه می کنیم اگر قصد خرید آبگرمکن برقی بدون مخزن دارید به فروشگاه اینترنتی لوترا مراجعه نمایید.

آبگرمکن های برقی به چند دسته تقسیم می شود؟

همان طور که می دانید با جایگزین شدن انرژی برق به جای انرژی گاز و سوخت های فسیلی تا حد زیادی از محدودیت های موجود در این خصوص کاسته شد. به این معنی که در گذشته برای برای روشن کردن آبگرمکن نیاز به نفت بود که این امر ممکن بود گاهی پیش آید که نفت در دسترس شما نباشد دیگر آن که زمانی هم که از آبگرمکن های گازی استفاده می شد، نیاز بودن برای رساندن گاز به مناطق مختلف و به درب خانه ها لوله کشی انجام شود. مضاف بر اینکه برای رساندن گاز به دستگاه ابگرمکن و .. نیز نیاز به لوله کشی های داخلی وجود داشت. اما در حال حاضر نسل جدید آبگرمکن هایی که با برق کار می کنند این نیاز را حد زیادی منتفی کرده و دیگر شما دغدغه ای از این بابت نداشته و می توانید آبگرمکن برقی را در هر جایی که مایلید نصب نمایید که البته این امر در مورد آبگرمکن های برقی بدون مخزن صادق تر است. 

آبگرمکن های برقی در حال حاضر به دو دسته مخزن دار و بدون مخزن تقسیم می شوند که این تقسیم بندی بر اساس منبع گرمایشی است که برای آن ها در نظر گرفته شده است. 

همان طور که در ابتدای این مطلب نیز بیان کردیم پرسش بسیاری از مشتریان هنگام خرید آبگرمکن آن است که ویژگی های هر یک چیست و چگونه می توان در یک مقایسه کلی متوجه شد کدام نوع آبگرمکن برقی برای ما مناسب تر است؟

اما پیش از آن که به این دسته بندی بپردازیم ذکر این نکته لازم است که این دسته از محصولات طبیعتا میزان مصرف برق زیادی دارند که بهتر است در زمان پیک کمتر از آن ها استفاده شود تا هزینه برق مصرفی شما افزایش پیدا نکند اما ویژگی آن ها این است که آب را به میزان دلخواه توسط انرژی الکتریکی گرم می کنند و در زمان هایی که نیازی به آن ها نیست در حالت استند بای قرار می گیرند.

آبگرمکن‌ برقی مخزن دار

در این مدل آبگرمکن برقی آب سرد از طریق لوله هایی که زیر دستگاه قرار دارد وارد محفظه و مخزنی که برای آن تعبیه شده می شود. سپس با استفاده از جریان برق، مشعل روشن شده و آب این مخزن گرم می شود و از طریق لوله های آب گرم از بالای مخزن خارج می شود و کاربر می تواند در آشپزخانه، حمام و یا سرویس بهداشتی از آن استفاده نماید. 

آبگرمکن برقی بدون مخزن

این نوع آبگرمکن ها که به آبگرمکن های آنی و یا زود جوش نیز معروفند به شکلی طراحی شده اند که هیچ محفظه ای برای آن ها در نظر گرفته نشده است. قابلیت این نوع آبگرمکن ها آن است که آب را به میزان و در صورت نیاز گرم می کنند به این ترتیب تا حد زیادی از مصرف بیش از حد برق جلوگیری خواهد شد.

آبگرمکن‌های پمپ حرارتی

این مدل از آبگرمکن های برقی به گونه ای طراحی شده اند که در آن ها انرژی برق جهت جابجایی حرارت از یک نقطه به نقطه دیگر مورد استفاده قرار می گیرد و نسبت به سایر آبگرمکن های برقی مصرف انرژی کمتری دارند.

تفاوت آبگرمکن های برقی بدون مخزن و مخزن دار در چیست؟

ما در این قسمت سعی داریم به بررسی آبگرمکن های مخزن دار و بدون مخزن پرداخته و نکاتی که به شما کمک می کند تا تصمیم بهتری در خصوص خرید آبگرمکن بگیرید را با شما در میان بگذاریم. 

در خصوص بیان تفاوت های آبگرمکن برقی بدون مخزن و آبگرمکن مخزن دار باید به این مورد اشاره کرد که عملکرد این دو با یکدیگر کاملا متفاوت است. به عنوان مثال:

در آبگرمکن مخزن دار مقداری آب در مخزن باقی می ماند و در صورت نیاز کاربر گرم شده و در اختیار وی قرار می گیرد. اما در مورد آبگرمکن های بدون مخزن اینگونه نیست و هر زمان که کاربر نیاز به آب گرم داشته باشد آب سرد از لوله ها وارد شده و با استفاده از مشعل گرم شده و از طریق لوله های خروجی به دست کاربر می رسد. 

یکی از نکاتی که در دو نوع آبگرمکن برقی مخزن دار و بدون مخزن صادق است، قابلیت تامین آبگرم است به این معنا که در هر دوی آن ها چنانچه شما در حمام اقدام به استفاده از آب گرم کنید در آشپزخانه نمی توانید از آب داغ استفاده نمایید زیرا در این صورت یا از فشار آب کاسته شده و یا آب سرد می شود بنابراین اینکه بعضی از فروشندگان به مشتری می گویند که این مشکل تنها برای آبگرمکن های بدون مخزن رخ می دهد صحت ندارد. به همین جهت اگر می خواهید برای هر قسمت از خانه به راحتی ار آب گرم استفاده نمایید می توانید در حمام و آشپزخانه به طور جداگانه یک آبگرمکن تامین نمایید.

از دیگر تفاوت های آبگرمکن برقی بدون مخزن و مخزن دار می توان به این نکته اشاره کرد که آبگرمکن بدون مخزن می تواند در هر دقیقه 2 تا 5 گالن آب را گرم نماید. بنابراین شما هنگام دوش گرفتن و یا پخت و پز با مشکلی مواجه نخواهید شد.

از دیگر تفاوت های آبگرمکن برقی بدون مخزن و مخزن دار می توان به این نکته اشاره کرد که طول عمر مفید دستگاه های آبگرمکن مخزن دار، اگر در بازه های زمانی مشخص سرویس شده و فیلتر آن ها تعویض شود، ده تا پانزده سال است. اما در مورد آبگرمکن های بدون مخزن این زمان در حدود 20 سال بوده و شما دغدغه ای از بابت خرابی آن نخواهید داشت به شرط آن که حداقل سالی یکبار از سرویس کاران آبگرمکن بخواهید نگاهی به آن بیاندازند.

تفاوت دیگری که میان آبگرمکن برقی مخزن دار و آبگرمکن برقی بدون مخزن وجود دارد، ابعاد آن است. آبگرمکن برقی مخزن دار طبیعتا فضای بیشتری را اشغال می کند در حالی که آبگرمکن برقی بدون مخزن ابعاد کوچکتری داشته و می توان آن را در کوچکترین فضایی که در اختیار دارید، نصب نمایید.

آبگرمکن برقی مخزن دار به دلیل آن که دارای مخزن است برای گرم کردن حجم آب درون خود نیاز به مصرف انرژی برق و یا گاز بیشتری دارد که سبب می شود هزینه آب و برق شما افزایش پیدا کند.

نکته دیگری که تفاوت این دو محصول را نشان می دهد امکان سوراخ شدن مخزن آبگرمکن های مخزن دار است. زیرا همان طور که می دانید در اغلب شهرها آب با املاح بسیاری همراه است، باقی ماندن این املاح در مخزن و رسوب کردن آن سبب خوردگی مخزن شده و سپس مخزن سوراخ خواهد شد که می تواند هزینه های بسیاری را جهت تعمیر و یا تعویض مخزن بر کاربر وارد نماید. در حالی که در مورد آبگرمکن های بدون مخزن این مشکل دیده نمی شود چون آب داخل هیچ مسیری باقی نمی ماند که بخواهد ایجاد رسوب و آسیب نماید.

نکته مهم دیگری که در مورد تفاوت این دو نوع آبگرمکن می توان بیان کرد آن است که چنانچه آب گرم داخل مخزن به اتمام برسد زمان زیادی برای گرم شدن آب داخل مخزن باید صرف نمود در حالی که در آبگرمکن های بدون مخزن این عملیات در کمترن زمان ممکن انجام خواهد شد.

 در صورت تخلیه آب گرم درون مخزن، باید زمان زیادی صبر کنید که آب سرد وارد شده به داخل مخزن مجددا گرم شود.

در خصوص تفاوت در مورد ماندگاری این دو محصول نیز پیشتر اشاره کردیم که طول عمر آبگرمکن بدون مخزن از نوع مخزن دار آن بیشتر است.

نصب آبگرمکن برقی بدون مخزن نسبت به مخزن دار ساده تر است. دیگر اینکه به جهت آن که مخزنی ندارد نگهداری و تعمیر و سرویس کردن آن با هزینه کمتری نصب و نگهداری از این آبگرمکن به دلیل سیستم ساده تری که دارند، کمتر از انواع دیگر آبگرمکن است.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *